• 2023-02-02

Vijf grote voordelen van zwemmen bij pasgeborenen

sep 30, 2022

INLEIDING: Voormalige Sovjet -medische experts hebben ontdekt dat baby’s en jonge kinderen die kunnen zwemmen of zwemmen (beschermende faciliteiten) oefening, slim en gemakkelijk te leren zijn, dapper zijn, een scherp idee hebben om dingen te doen. EQ is hoog.

Baby’s van pasgeborene na een paar uur geboorte kunnen een speciale zwemring aantrekken, zwaaiende kleine voeten zwaaiend in het water. Zwemmen kan de gezonde ontwikkeling van pasgeboren baby’s bevorderen. Zolang het een normale baby is, kunnen ouders het zwempotentieel van een baby ontwikkelen.

Voordeel 1: maak uw baby slimmer

De beweging van zwemmen in de baby wordt gedaan onder controle van de hersen Aanraking onder een specifieke toestand gevormd door stress. Deze systemische oefening kan de functie van de hersenen verbeteren, het responsvermogen van de hersenen op de externe omgeving bevorderen, het vermogen en de intellectuele ontwikkeling stimuleren. Voormalige Sovjet -medische experts hebben ontdekt dat baby’s en jonge kinderen die kunnen zwemmen of zwemmen (beschermende faciliteiten) oefening, slim zijn en gemakkelijk te leren zijn, dapper zijn, een scherp idee hebben om dingen te doen, snelle hersenrespons en ze doen niet zwemmen in dezelfde leeftijd. Hoog.

Voordelen: baby wordt lang

Zwemmen van pasgeborenen kan gemakkelijk de spieren, gewrichten en ligamenten uitrekken die in het paleis kunnen worden gekruld, de ontwikkeling van ligamenten en spieren bevordert de hoogte van de lengte van de baby , het robuuster maken van de baby. Zwemmen is een systemische beweging. De baby kan de ledematen vrij in het water verplaatsen, wat bevorderlijk is voor de flexibiliteit en flexibiliteit van het skeletsysteem. Bovendien bevindt het lichaam van de baby zich tijdens het zwemmen in een horizontale toestand in het water, en de articulaire en wervelkolom van de ledematen zullen niet direct worden beïnvloed door de reactie van de grond tijdens het sporten. Bevorder de ontwikkeling van bot, correcte slechte gewoonten en houdingen.

Inleiding: voormalige Sovjet -medische experts hebben ontdekt dat baby’s en jonge kinderen die kunnen zwemmen of zwemmen (beschermende faciliteiten) oefening, slim zijn, gemakkelijk te leren, dapper zijn en een scherp idee hebben om te doen Dingen. Dezelfde leeftijd zwemt niet het IQ van de baby en emotionele intelligentie is hoog.

Voordeel: maak het hart van uw baby sterker

Tijdens het zwemmen, vanwege het spoeleffect van water, is het effect van de zwaartekracht op de cardiovasculaire circulatie verzwakt, waardoor gunstige omstandigheden voor het werk worden van het hart, het bieden van gunstige omstandigheden voor het werk van het hart; terwijl watergolven en waterdruk op de huid ook de perifere bloedvaten kunnen masseren. Daarom kan zwemmen het hart beter maken. Er wordt vastgesteld dat de hartslag van zuigelingen en jonge kinderen die vaak regelmatig zwemmen 6-8 keer lager is dan zuigelingen en jonge kinderen die niet deelnemen aan zwemmen.

Voordeel 4: Verbeter de longactiviteit van uw baby

tijdens het zwemmen verhoogt de druk op de thoracale contour de longcapaciteit en heeft een goed effect op de ontwikkeling van de thoracale.Sommige mensen hebben dezelfde gezondheid, twee zuigelingen en jonge kinderen met een vergelijkbaar longvolume en bustegrootte voor vergelijkende experimenten om een u200bu200bvan hen in staat te stellen deel te nemen aan de één -jarige zwemoefening, en de andere neemt niet deel. Slechts 14 ml deelnemen aan deelname aan zwemmen. De watergeleidbaarheid van water is groter dan de lucht en mensen consumeren meer energie dan op het land gaan. Om te compenseren, is het spijsverteringssysteem vereist om de spijsvertering te verbeteren en functies te absorberen om een u200bu200bgrote hoeveelheid voedingsstoffen in te nemen om aan de behoeften te voldoen. Dit is ongetwijfeld goed voor het bevorderen van de groei en ontwikkeling van zuigelingen en jonge kinderen.

Benefit 5: helicizing digestion

Zwemmen verhoogt de hoeveelheid oefening van de baby, het fysieke consumptie -verbruik, de peristaltiek van de gastro -intestinale en darmen verhoogt de eetlust van de baby en versterkt de absorptie van voedingsstoffen, dus de baby van de baby, dus de baby het gewicht zal toenemen. Tegelijkertijd neemt het niveau van groeihormoon in het lichaam van de baby toe om de in het water verbruikte energie te compenseren. van de baby zal versnellen.

Inleiding: voormalige Sovjet -medische experts hebben ontdekt dat baby’s en jonge kinderen die kunnen zwemmen of zwemmen (beschermende faciliteiten) oefening, slim zijn, gemakkelijk te leren, dapper zijn en een scherp idee hebben om te doen Dingen. Dezelfde leeftijd zwemt niet het IQ van de baby en emotionele intelligentie is hoog.

De keuze van het zwembad

Wanneer de baby thuis zwemt, is het niet raadzaam om een u200bu200bhardwandzwembadgereedschap te kiezen, zoals plastic potten, vaten of baden voor volwassenen; Het doel van zuigelingen en zwembaden voor jonge kinderen is om te voorkomen dat grote baby’s de kracht beheersen wanneer ze zwemmen, en ze kunnen hun kracht niet beheersen en reactiekrachten genereren. Het is gemakkelijk om de spieren van de baby, ligamenten, gewrichten en andere weefsels te beschadigen. De diepte van het zwembad hangt af van de hoogte van de baby, en het principe van de baby raakt de bodem van het zwembad niet tijdens het zwemmen. Doe een klein speelgoed dat kan drijven en in het zwembad kan spreken om zich voor te bereiden op de baby om te spelen tijdens het zwemmen. Let voor het zwemmen om te controleren of de zwemtank en nekring lekkend zijn en of de opblaasbare geschikt is om de veiligheid van het zwemmen van de baby te waarborgen.

Selectie van de nekring

Let op de vraag of het model van de nekring overeenkomt met de baby. De binnendiameter van de nekring moet groter zijn dan of gelijk aan de nekronde van de baby. Wanneer de baby naar verschillende stadia groeit, moeten verschillende soorten nekcirkels worden vervangen. De nekring is opgeblazen. Leg de onderste luchtmond na het opblazen. ongemakkelijk voelen. Wat nog belangrijker is, het is veiliger en wetenschappelijker.

Wanneer u de dekking van de baby geeft, moet u twee mensen bedienen en moet de beweging zachtaardig zijn. De baby stelt de zwemring in om te controleren of de onderkaak in de vooraf ingestelde positie is gedempt (dubbele mandibulaire hoek bevindt zich dicht bij de binnenring), en de kin wordt in zijn sleuf geplaatst en deze moet geleidelijk in het water worden binnengekomen. Moeders pakken niet de zwemring om de baby in het zwembad te verplaatsen, ze kan alleen de hand van de baby vasthouden om de schat in het water te laten bewegen of de baby zelf te laten spelen.
Inleiding: voormalige Sovjet -medische experts hebben ontdekt dat ze kunnen zwemmenOf baby’s die zwemmen (beschermende faciliteiten) hebben uitgevoerd, intelligent, gemakkelijk te leren, moedig, hebben een scherp idee om dingen te doen, snelle hersenrespons en hoger dan degenen die niet in dezelfde leeftijd zwemmen.

Wanneer de baby zwemt, moet de volwassene speciale aandacht besteden aan

1. De zwemtijd van de baby kan 40 minuten voor het voeden kiezen, en elke zwemtijd is over het algemeen 10 tot 30 minuten . De watertemperatuur in het zwembad is geschikt voor 37-39 graden, of probeer het met de achterkant van de hand. Het is zachtaardig en de watertemperatuur mag niet te hoog zijn.

2. De temperatuurregeling moet gelijkmatig worden geregeld wanneer het zwembad wordt geplaatst. Voeg over het algemeen koud water toe, voeg vervolgens warm water toe en roer goed om de watertemperatuur op de bodem en onder het zwembad consistent te houden.

3. Let voor het zwemmen voor de navelstrengbehandeling van de baby voor het zwemmen.

4. Bij het zwemmen moeten de vader, moeder of andere voogden tijdens het hele proces worden gevolgd. De voogd moet een bepaalde veilige afstand bijhouden met de baby om noodsituaties te voorkomen. Het zwemmen van de baby moet met de baby oprecht communiceren en prijzen en de baby aanmoedigen. Sporten. Zwemmen is om geluk te verfijnen en te stimuleren.

5. Doe de nek om de nek van de baby. Let op om te controleren of de oren en kaken van de baby op de nekring worden blootgesteld en of de band strak plakkerig is.
Inleiding: voormalige Sovjet -medische experts hebben ontdekt dat baby’s en jonge kinderen die kunnen zwemmen of zwemmen (beschermende faciliteiten) oefening, slim zijn, gemakkelijk te leren, dapper zijn en een scherp idee hebben om te doen Dingen. Dezelfde leeftijd zwemt niet het IQ van de baby en emotionele intelligentie is hoog.

6. Bij het plaatsen van de baby in het zwembad moet de beweging zachtaardig zijn om de emotionele spanning van de baby te voorkomen. Nadat het water is vastgelegd, laat de baby vrij reizen, let op de teint van de baby en huidskleur verandert om de mate van comfort van de baby te waarborgen.

7. De baby kan huilen bij het zwemmen voor het eerst. Over het algemeen zal de baby zich na twee tot drie keer op natuurlijke wijze aanpassen.

8. Telkens wanneer u zwemt, moet u de baby na 15 tot 20 minuten wat water voeren om het waterverlies van water aan te vullen.

9. Veeg na de baby zwemmen onmiddellijk zijn hele lichaam af met een handdoek. Zelfs in de zomer moet de baby een grote handdoek gebruiken om een u200bu200btijdje meer te wikkelen na het baden, om verkoudheid te voorkomen.

10. Veel nekcirkels kunnen water in het oor niet voorkomen (dit is voornamelijk gericht op een grotere baby, omdat de grotere baby (meer dan vier maanden) een sterke oefening heeft, en het is gemakkelijk om het water binnen te gaan Bij het leunen.) Dit vereist keuze voor de nekring. Kies de nekring met een hoge graad met een grote luchtkamer en de nekring met hoge graad met een iets hogere luchtkamer kan water in het oor effectief voorkomen.