• 2023-02-02

Om het melkpoeder te veranderen om baby zeldzaam of constipatie of constipatie te voorkomen

sep 30, 2022

Guide: Wat betreft welke formule het beste is om te kiezen? Zolang het een geschikt melkpoeder is dat geschikt is voor de baby, is het het beste melkpoeder. Allereerst is er geen constipatie na voedsel, geen diarree, gewicht en hoogte -indicatoren , en de baby slaapt normaal en haar eetlust is normaal.

Nadat de baby melkpoeder verandert, zal hij worden verdund en constipatie. Veel beginnende ouders komen vaak in nood en verwarring tegenover melkachtige melk.

Het melkpoeder van de tweede stage is voedzamer dan het eerste deel ervan is misverstanden

Moedermelk is nog steeds het beste voedsel voor kinderen. Zonder moedermelk is formulemelk de beste keuze voor kinderen. Wat voor het soort formule is het beste om te kiezen? Zolang het een geschikt melkpoeder is dat geschikt is voor de baby, is het het beste melkpoeder. Dan heeft de baby geen adem, minder oog uit het oog, geen uitslag. Er zijn echter individuele verschillen in de aanpassing van melkpoeder, dus de keuzes van ouders zijn anders.

Het is wel verstaan u200bu200bdat er een geschikte menu of leeftijd op de verpakkingsdoos van melkpoeder is en dat ouders op aanvraag kunnen kiezen. Tong Miling gelooft echter dat bij het veranderen van het tweede stadium melkpoeder voor de baby of het nieuwe merkmelkpoeder dat nog niet eerder is gegeten, één principe moet worden herinnerd, dat wil zeggen dat de baby recent gezond is, en het is niet nodig Om het melkpoeder met twee fasen op een bepaalde periode van leeftijd te veranderen. Als de baby gewoon ziek of ziek is, maakt het niet uit of het wordt vertraagd. Veel ouders zijn van mening dat de tweede stage melk een voedingswaarde heeft dan een periode van melk. Dit is eigenlijk een misverstand. Het verschil tussen elke paragraaf is dat de fabrikant het aandeel van verschillende formules heeft aangepast aan de groei en ontwikkeling van het kind.

INLEIDING: Waarvoor welke formule het beste is om te kiezen? Zolang het een geschikt melkpoeder is dat geschikt is voor de baby, is het het beste melkpoeder. Geur, eetlust is normaal.

De baby is niet geschikt voor melk tijdens ziekte

Dus hoe melkpoeder om te zetten in het kind? Moeder suggereert, voeg eerst 1/3 van nieuwe melkpoeder toe aan de oude melk poeder, en eet er twee. Na drie dagen is er geen ongemak, en het oude en nieuwe melkpoeder eet elk 1/2 voor twee of drie dagen, en de oudere 1/3, twee -derde van de nieuwe twee of drie dagen , en uiteindelijk overstappen om het nieuwe melkpoeder volledig te gebruiken om het oude te vervangen. Melkpoeder. U moet echter opletten om niet andere nieuwe aanvullend voedsel toe te voegen in de dagen dat u de melk draait. Draai uw melk niet tijdens uw baby (kou, koorts, uitslag, enz.) En vaccinatie.

Er zijn ook moeders die denken dat de ongeschikte toestand van de baby is omdat de methode om melk om te zetten in moeders verkeerd is, sommige veranderen onmiddellijk nieuw melkpoeder, en sommige zijn gemengd met nieuw en oud. Verschillend, deze lepel, deze lepel , één lepel, heeft eerder de kans op de maag van de baby zich niet aan te passen. De juiste methode om melk te draaien is om nieuw melkpoeder te eten in de middelste maaltijd op de eerste dag, anderen om rauw melkpoeder te eten, de volgende dag midden in twee maaltijden nieuw melkpoeder te eten, en nieuw te eten en nieuw te eten Melkpoeder op de derde dag op de derde dag eet het originele melkpoeder, enzovoort, totdat ze allemaal in nieuw melkpoeder veranderen.Deze moeders kunnen worden verwezen, maar het is geen absolute methode. Ouders moeten nog steeds behandelen volgens de specifieke situatie van hun kinderen. Over het algemeen, als de ontlasting minder dan vijf keer per dag is nadat de melk is overgedragen, doen ouders dat doen Niet te nerveus hoeven te zijn en erop te staan u200bu200bhun kinderen te drinken om te drinken voor hun kinderen. Het kan een tijdje succesvol zijn. Natuurlijk is het niet nodig om twee dagen angstig te zijn, omdat de incidentele constipatie van het kind normaal is .

Vermijd het vaak veranderen van melkpoeder in de baby

In het kinderverzekeringskantoor komen experts vaak van ouders tegen die vaak melkpoeder voor kinderen veranderen, dus we moeten de nieuwe ouders eraan herinneren dat er moet zijn dat er moet zijn Zo iemand in ons hart. Basisbewustzijn: baby’s zijn niet geschikt voor frequente melk. Vanwege de onvoldoende ontwikkeling van het spijsverteringssysteem van het kind, duurt de vertering van verschillende voedingsmiddelen een periode om zich aan te passen. Daarom mogen ouders niet vaak melkpoeder veranderen.

INLEIDING: Waarvoor welke formule het beste is om te kiezen? Zolang het een geschikt melkpoeder is dat geschikt is voor de baby, is het het beste melkpoeder. Geur, eetlust is normaal.

Elke formulemelk heeft een overeenkomstig stadiummelkpoeder, omdat het gastro -intestinale en spijsverteringssysteem van de baby niet is ontwikkeld en verschillende melkpoederformules anders zijn. Als een ander soort melkpoeder wordt veranderd, zal de baby Ga opnieuw opnieuw aan, dit kan gemakkelijk de diarree van de baby veroorzaken. Zet de melk stap voor stap, wees niet te angstig. Het hele proces kan lang duren tot één tot twee weken, zodat de baby een aanpassingsproces moet hebben. Ouders moeten aandacht besteden aan observatie. Als de baby geen bijwerkingen heeft, kan deze worden verhoogd. Als u zich niet kunt aanpassen, moet u langzaam veranderen.