• 2023-02-02

Is de beveiligingsdeur schadelijk voor zwangere vrouwen?

sep 30, 2022

Gids: accepteer het douanepersoneel met een handdetector om op het lichaam te scannen, stop de bagage in het item gescand de X -Ray -machine en neem nadat de test is voltooid, zijn bagage terug en vertrek. Een dergelijke reeks beveiligingsmaatregelen is beschouwd als het risico op lekkende stralen en het beïnvloeden van de menselijke gezondheid. De beveiligingsdeur is gevaarlijk voor het menselijk lichaam

het passeren van de beveiligingspoort, waarbij het douanepersoneel wordt geaccepteerd met een handheld metaaldetector om op het lichaam te scannen, de bagage in het item gescande X -RAY -machine plaatsen, Nadat de test is voltooid, neem deze opnieuw aan uw bagage. Een dergelijke reeks beveiligingsmaatregelen is beschouwd als het risico op lekkende stralen en het beïnvloeden van de menselijke gezondheid. Is de veiligheidspoort schadelijk voor het menselijk lichaam? Straalt de beveiligingsdeur uit voor zwangere vrouwen? Het is een veiligheidsprobleem voor veel mensen. Beveiliging X -Ray Machine: alleen inspecteurs en niet -inspecteur nucleaire medische experts zeggen dat de straling van beveiligingscontrole -instrumenten erg klein is voor het menselijk lichaam. Het kan worden genegeerd. Het is begrijpelijk, maar het is volledig onnodig.

Er zijn straallekken in metrobeveiligingsmachines, wat publieke fysieke schade veroorzaakt? Het probleem van stralingsveiligheid van de metrobeveiliging in Shenzhen, Shanghai, Beijing, enz. Heeft onlangs grote aandacht getrokken. Ik vlieg vaak overal, en ik moet twee keer heen en weer naar de luchthaven gaan, twee keer beveiligingscontroles. Is er een probleem? Nucleaire medische experts zeiden dat de straling van metro’s en luchthavenbeveiligingsinspecties erg klein is, wat niet voldoende is om stralingsschade aan het menselijk lichaam te veroorzaken. Zwangere vrouwen zullen geen impact hebben op de baby in de buik bij het passeren van de beveiligingsmachine.

De Subway Security Machine is dezelfde als de beveiligingsinspectieapparatuur van het treinstation, de luchthaven en de import en export van belangrijke afdelingen, waaronder de beveiligingspoort, de handheld metaaldetector en de iteminspectie X -RAY machine. De X -Ray -machine die door het item wordt gebruikt, wordt verkregen door x -reeks door het object te gebruiken om X -afbeeldingen te verkrijgen, en deze wordt weergegeven op het computerscherm door computerverwerking om afbeeldingen te identificeren en objectbeveiliging te evalueren. Het principe is vergelijkbaar met het menselijke X -onderzoek van het ziekenhuis, maar de X -dosis is veel lager dan die van het medische X -apparaat. De buisstroom is 0,4 tot 1,2 mA, en de medische borsttransplantatiemachine is ten minste 50 mA, dat is 50 keer.