• 2023-02-02

Gezondheidszorgmaatregelen voor kinderen

sep 30, 2022

INLEIDING: Reis buitenlands lichaam: plotseling is er een felle hoest, die een vreemd lichaam moet zijn dat de luchtpijp binnenkomt. Je kunt de twee voet van de kinderen pakken, maar het hoofd naar beneden maken, de rug slaan en nog steeds naar het ziekenhuis gaan voor redding wanneer Het is nog steeds ongeldig.

Voeding van voedingsgezondheidszorg in de vroege kindertijdperiode (1) De fysiologische gezondheidsfunctie van pinda -tetramotisch zuur (AA) bij groei en ontwikkeling van kinderen is nieuwsgierig en actief vanwege zuigelingen en jonge kinderen (voedsel voor kinderen (voedingsmiddelen (voedsel voor kinderen (voedsel voor kinderen (voedsel voor kinderen (voedsel voor kinderen (voedsel voor kinderen (kinderen (voedsel voor kinderen (kinderen van kinderen. ) Er zijn vaak ongevallen. Raak niet in paniek wanneer u het op tijd verschijnt of stuur het op tijd naar het ziekenhuis.

Scald: klein gebied van licht verbranding, brandwonden, kan lokaal worden gereinigd, bedekt met olie (olievoedsel) zoals “10.000 bloemen” en “olieolie”. Jodium strooien of alcohol, wikkel het erin schoon gaas. Als de brandwonden ernstig zijn, breng dan geen geneeskunde op de wond aan, wikkel deze in desinfectiedressing en breng het snel naar het ziekenhuis.

Letsel: wanneer u valt, hoeft u zich er geen zorgen over te maken. Als u pijn op uw hoofd hebt, hoeft u zich geen zorgen te maken als u goed bent. Als er braken optreedt, ga dan onmiddellijk naar het ziekenhuis voor onderzoek en behandeling.

Traditionala vreemd lichaam: plotseling is er een ernstige hoest, die een vreemd lichaam moet zijn dat de luchtpijp binnenkomt. Je kunt de twee voet van de kinderen pakken, het hoofd naar beneden maken, de rug slaan en wanneer het nog ongeldig is , je moet naar het ziekenhuis gaan om snel naar het ziekenhuis te gaan. Rescue.

Bloeden: wanneer bloeden, enz., Veeg het af met een schoon gaas en wikkel het vervolgens met een dressing. Vraag de dokter lange tijd, vooral op het gezicht, om het onmiddellijk te behandelen. Wanneer je bloed overgeeft, laat de zieke kinderen rustig rusten, hun hoofd nemen en laag benen, vermijd onnodige beweging, zorg ervoor dat de luchtwegen soepel is en stuur het vervolgens onmiddellijk naar het ziekenhuis.

INLEIDING: Traditionals vreemd lichaam: plotseling is er een ernstige hoest, die een vreemd lichaam moet zijn dat de luchtpijp binnenkomt. Je kunt de twee voet van de kinderen pakken en het hoofd naar beneden tillen, de achterkant slaan. Ga naar het ziekenhuis voor redding.

Verdrinking: wrik onmiddellijk de mond open na redding, verwijder het slib in de mond, neus en keelholte. Ontgrendel de broek en kleding, zodat de verdrinkende kinderen op de benen van de ambulancemensen liggen, met hun hoofd zakken, de rug met hun handen drukt en het water in het lichaam giet. Degenen die hartslag hebben en stoppen, snel kunstmatige ademhaling uitvoeren, in het hart van de borst persen en het vervolgens naar het ziekenhuis sturen voor verdere behandeling om warm te blijven.

Buitenlandse voorwerpen komen binnen het oor: kleine wormen komen het oor binnen, u kunt het licht naar uw oren verplaatsen en de worm zal automatisch eruit klimmen; wanneer melk en water erin stroomt, kunt u het vegen met een katoenen wattenstaafje ; Ziekenhuisbehandeling.

Buitenlandse objecten komen in het oog: veeg het niet met dingen af u200bu200ben instructies om uw ogen te sluiten (oogvoedsel) Zacht, vreemde voorwerpen zullen met tranen uitstromen, en u kunt ook afspoelen met gedroogd katoen en gaasdompeling water. Als u ongeldig bent, moet u de dokter vragen om ermee om te gaan.

Koolmonoxidevergiftiging: zodra u de gasvergiftiging van kinderen vindt, moet u onmiddellijk de luchtcirculatieplaats vasthouden om warm te blijven; als u een zwakte hebt of stopt, moet u onmiddellijk kunstmatig ademen en het verder naar het ziekenhuis brengen voor het ziekenhuis redden.

Koorts: pediatrische koorts is niet groter dan 380 ° C of meer, u hoeft zich niet te haasten om antipyretica te gebruiken.Als u niet terugkeert naar hoge koorts, kunt u analgetische medicijnen nemen, koude waterdoeken aan het hoofd of lage alcohol aanbrengen, vegen op de lies, onderarms en andere slagaders om af te koelen.Let goed op de teint, uitslag, hoest, diarree en puls.Let op de dosis.