• 2023-02-02

Top tien gevaarlijkste speelgoed moeders moeten voorzichtig kopen

sep 30, 2022

Alle soorten speelgoed zijn niet alleen de beste speelkameraadjes voor kinderen toen ze jong waren, maar speelden ook een rol in het onderwijs voor verlichting. De top tien van het gevaarlijkste speelgoed in de nabije toekomst heeft echter veel ouders waakzaam gemaakt. Onder de top tien gevaarlijkste speelgoed, hoewel velen extreem gebruikelijk zijn in het dagelijks leven, is het gevaar het hoogst.

1.

Ongeacht welk type type, het is altijd het favoriete speelgoed van een kind geweest, vooral voor jongens in het dagelijks leven. Toys, een groep van jongens houden vaak hun eigen politie vast om de dieven te vangen. Dit spel zelf kan ojecteren door het effect van externe krachten. Het speelgoed binnen doet parabolische beweging of raakt het doel rechtstreeks. Sommige zijn vooral populair bij jongens. Experts herinneren er echter aan dat dit soort dodelijkheid relatief groot is, en als je niet oplet, kun je een “wapen” worden om mensen pijn te doen.

Vooral het meest voorkomende speelgoed en water op de markt behoren tot de top tien gevaarlijkste speelgoed. Bovendien zijn er de meest voorkomende katapulten van de mensen in ons land, en deze speelgoed zijn erg dodelijk. Bovendien zijn er veel pijltspelen in het gezin, waardoor deze speelgoed het bereik kan toestaan u200bu200bdat kinderen kunnen aanraken.

2. Glip de bal

De zo -gekalde gladde bal is eigenlijk een soort speelgoed met een touw. Met een gladde tv -serie, dit soort van band het touwspeelgoed kwam miljoenen huishoudens binnen. Speelgoed met touwen zijn niet geschikt voor kinderen. Behalve voor gladde ballen mogen alle speelgoed met touwaccessoires niet worden gespeeld voor kinderen, vooral jonge kinderen. Dit komt omdat de touwen op dit speelgoed gemakkelijk om de vingers of nek van het kind zijn gewikkeld. Als de ouders het niet op tijd vinden, zal dit waarschijnlijk de vinger ischemie en necrose veroorzaken. In ernstige gevallen kan de baby ervoor zorgen dat de baby stikt .

Daarom moet u, wanneer u speelgoed voor uw kind koopt, speciale aandacht besteden. Televen met touwen moeten zoveel mogelijk worden vermeden. Zelfs als u koopt, moet u aandacht besteden aan de lengte van het touw dat niet kan overtreffen de neklengte van de baby. Vooral voor sommige jonge kinderen is het het beste om dit touwspeelgoed niet te spelen.

3. Masker

Maskerspeelgoed is altijd verwelkomd door veel kinderen, zoals maskers zoals verschillende dieren en anime -karakters, zodat veel kinderen laten Ik kan niet liefhebben. Er zijn echter bepaalde risico’s in dit speelgoed. Dit komt omdat de meeste maskers plastic producten zijn en sommige maskers zijn gemaakt van pulp of houtpulp. Omdat de patronen erg delicaat en kleurrijk zijn, zijn de kinderen de kinderen, dus de kinderen zijn de kinderen Kinderen. Ik draag graag deze maskersspeelgoed. Er zijn echter veel ongekwalificeerd speelgoed gemaakt van giftig plastic, die een grote hoeveelheid giftige chemicaliën bevatten.

Deze giftige stoffen zullen door kinderen in het lichaam worden gezogen om te makenVerwending van ernstige vergiftiging.Bovendien heb ik zelf wat maskers en speelgoed, vooral waar er geen adem in de mond en neus is. Als het kind lange tijd wordt gedragen, zal het gemakkelijk leiden tot hypoxie in de hersenen.

Home 12 Page 12