• 2023-02-02

Hoe zit het met Jiabei Aite Milk Powder

sep 30, 2022

Jiabei Aita Milk Powder is erg goed en het kopen waard.

Jiabei Aite wordt vertaald door het Engelse merk Kabrita, dat toebehoort aan Hepinokai Dairy Group., Mom geitenmelkpoeder. Het is het eerdere merk van kindermelkmelkpoeder dat ter wereld wordt gelanceerd.

Dit geitenmelkpoeder van Jiabei Aite werd gedronken door lokale Nederlandse baby’s. Het is Nederland van het verzamelen van melk, verwerking, productie, verpakking naar verkoop, waardoor ik meer verzekerd wordt. Dus vanaf het bovenstaande denk ik dat dit geitenmelkpoeder echt goed is voor het probleem van Jiabei Aita Milk Powder.

Volgens klinische proeven eten baby’s en jonge kinderen elke dag 22 gram “OPO” -structuur vet, en de status quo van babyconstipatie is duidelijk 24 uur verlicht. Met de “OPO” -structuur zijn lipide, baby’s en jonge kinderen niet gemakkelijk om calciumzeep te vormen tijdens de spijsvertering, wat niet gemakkelijk is om constipatie van kinderen te veroorzaken, en het is eerder geneigd om vetzuren en calcium te verteren en absorberen.
Het geitenmelkpoeder van Jiabei Aite staat niet in brand, de formule is redelijk, de prijs is betaalbaar, de voedingssamenstelling is uitgebreid, de voeding is hoog, de verpakking is goed, het is een merk baby schapen melkpoeder waardig voor iedereen ! Natuurlijk is het antwoord zeker over hoe de baby Jiabei Aitesters Milk Powder eet.


Jiabei Aitatan Milk Powder is niet slecht, het is de moeite waard om te kopen.
Jiabei Aite Yang Milk Powder:

1. Uit Nederland, melkbrontop 呱

Ten eerste, in tegenstelling tot gewone melkpoeder 100%pure schapenmelk eiwitten formule is gemaakt van geitenmelk uit Nederland. Het is gemaakt van verse Nederlandse geitenmelk. Er wordt gezegd dat het vee en schapen in Nederland de gelukkigste in de wereld zijn hahaha. Dit is niet ongeëvenaard. De herders in Nederland zullen zorgvuldig voor de dieren zorgen. Nadat de melk is verzameld van de boerderij, zal schapenmelk zijn zijn zorgvuldig getest en erin verwerkt. De grondstoffen van het schapenmelkpoeder van Bayi Tettin. Een dergelijk rigoureus proces kan ervoor zorgen dat de formule van Jiabei hoge voedingsstoffen bevat.

2. Het gehalte aan vitamine -mineralen is overvloedig en de voeding is geweldig

Ten tweede zijn de voedingselementen in geitenmelk niet minder dan melk. Rijke vitamines (A, D, B1, B2 en B12) en mineralen (calcium, fosfor, magnesium, zink en jodium) zijn een uitstekende bron van voeding geworden voor baby’s, wat de juiste keuze is voor de gezonde groei van de baby en De baby groeit op. Jiabei Aita Milk Powder wordt meer begunstigd door moeders.

3. Eenvoudig te verteren, waardoor de buik van de baby comfortabeler wordt

Zoals iedereen weet, is geitenmelk gemakkelijk te verteren, voornamelijk vanwege het hoge gehalte aan korte keten en gemiddelde kettingketen vetzuur. Hoe kleiner de vetballen van zuivelproducten, hoe zachter, hoe gemakkelijker het is om in de maag te worden ontleed. Schaapsmelk vetbaldeeltjes zijn 1/3 kleiner dan koemelkvetbaldiameter, en schapenmelkeiwit is ook gemakkelijker te verteren, dus schapenmelk is nuttiger voor baby’sDe voedingsabsorptie en goede absorptie, de darmen van de baby zijn glad, de baby is ongemakkelijk bij de buik.


Jiabei Aitatan Milk Powder is niet slecht, het is de moeite waard om te kopen. Schapenmelk is een van de meest uitgebreide en rijke voedingsmiddelen in voeding. Met de toepassing van het verwijderen van technologie is de lamsmelk geurig. Meer en meer moeders zijn begonnen aandacht te besteden aan het merk Melkpoeder van geiten.

In de afgelopen jaren echter, vanwege het frequente incident met de kwaliteit van de melkpoeder, inferieure vaccinproblemen en voedselveiligheidsincidenten, zijn moeders meestal voorstander van buitenlandse geitenmelk poedermerken. Vooral in het Nederlandse Jiabei Aita -melkpoeder is de reputatie in de cirkel van de moeder erg goed.

De Nederlandse Jiabije is het enige geitenmelkpoeder op de Nederlandse markt, maar de vraag van de moeder naar geitenmelkpoeder is klein, dus het merkbekendheid is niet hoog, alle geitenmelk oorsprong van De Golden Milk -bron -de Nederland en ’s werelds hoogwaardige melkgeiten. De unieke natuurlijke hulpbronnen en hoge normen van industriële specificaties zorgen voor frisheid, veiligheid en voedingsmelkbronnen.

Nu drink ik dit geitenmelkpoeder van de internationale mama -app. Vanaf 5 maanden is de baby gemengd met moedermelk en geitenmelkpoeder. Nu hij meer dan 2 jaar oud is, heeft hij nooit het merk melkpoeder veranderd. De kleine man is sterk, zijn hoofd is hoog, zijn ogen zijn helder en zijn weerstand is ook erg goed. Buurvrienden worden goed gepetst.


Jiabei Aitatan Milk Powder is erg goed, vooral de moeite waard om te kopen. De Nederlandse Jiabeite is het enige geitenmelkpoeder op de Nederlandse markt, maar de moeders hebben een kleine vraag naar geitenmelkpoeder, dus het merkbekendheid is niet hoog. Goatsha kan geiten melken.
Wat ik nu drink voor mijn baby is Jiabei Aita Milk Powder. Vanaf 5 maanden is mijn baby gemengd met moedermelk en geitenmelkpoeder. Het is nu meer dan 2 jaar oud en heeft het merk melkpoeder nooit veranderd. Nu is mijn baby sterk, zijn hoofd is hoog, zijn ogen zijn helder en zijn weerstand is erg goed. De buurvrienden opscheppen dat de baby goed is grootgebracht.

Jiabei Aite wordt vertaald door het Engelse merk Kabrita, dat toebehoort aan Hepinokai Dairy Group., Mom geitenmelkpoeder. Het is het eerdere merk van kindermelkmelkpoeder dat ter wereld wordt gelanceerd. De groep heeft sinds 1897 meer dan 110 jaar ervaring in zuivelproductie en heeft een strikte industriële certificering doorgegeven via de Nederlandse ISO, BRC, HACCP.
Het heeft ook de drievoudige inspectie van de R u0026 D -inspectieafdeling van Hepnuokai Group en de douane -ingang en uitgang van China en Nederlands doorgegeven. Elke testindicator was meer dan 56 of meer. Alle indicatoren konden via de inspecteur de markt betreden. De Nederlanders van Jiabei Aita Milk Powder Ranch ligt tussen 50 ° 45 ‘en 53 ° 52’ North Latitude. Het is een van de gouden melkbronnen ter wereld.

beïnvloed door de warme stroom van de Atlantische Oceaan, is het klimaat van het jaar het hele jaar door mild en vochtig.Het behoort tot de temperatuur van het mariene klimaat en heeft de kenmerken van warme winter en koel in de zomer. Dit klimaat is met name geschikt voor de groei van sappig pastoraal gras, waardoor Nederland tot de meest ontwikkelde landen ter wereld staat. De Jiabeite -ranch is verre van snelwegen en industriële gebieden, puur en niet -verdragen.
De GMP+-standaarden geformuleerd door het Nederlandse dierenvoedingsproducten Comité houden zich strikt aan de GMP+-standaarden, van bodem tot drinkwater en strikte wetenschappelijke verhouding tussen natuurlijke voeding en voeding. De belangrijkste grondstoffen van Jiabeite geproduceerd door de verse melk geproduceerd door de Nederlandse schapen hebben het unieke verwerkingsproces niet doorlopen. De fabrikant heeft er altijd op aangedrongen om verse schapenmelk van hoge kwaliteit te gebruiken als grondstof en heeft een grote en speciale geitenmelkboerderij.

Melkboeren volgen de kwaliteitsnormen van “Kwaligeit”, de productieplant is in de buurt van de boerderij, verkort de transporttijd en maximaliseert de zuiverheid, frisheid en lage smaak van melkpoeder. Kabrita’s babyformule Schaapmelkpoeder is het enige babyformule schapenmelkpoeder dat OPO -structuurolie toevoegt. Daarom is het melkpoeder van Jiabei niet gemakkelijk om boos en gemakkelijk te ontwikkelen te worden.
Er is een kostbare structuur vet OPO in melkpoeder, dat niet gemakkelijk is om calciumzeep te vormen, die bevorderlijk is voor de absorptie van vet en calcium, verhoogt de botdichtheid, vermindert de incidentie van constipatie bij de baby, is niet eenvoudig Om boos te worden, rijk aan brain power voedingsfactor dha u0026 amp; ara. Hoewel het volledig zorgt voor de ontwikkeling van de hersenen van de baby, is het nuttiger om de overdracht van herseninformatie te versnellen, en het is gunstig voor de vorming van het netvlies van de baby. Daarom is het een goede keuze om Jiabei Aita -melkpoeder te kopen.


Jiabei Aitatan Milk Powder is nog steeds erg goed, het is de moeite waard om te kopen.
1. Jiabeite: merk
Kabrita Yuebai is het belangrijkste product van de oorspronkelijke Nederlandse geïmporteerde babyformule van Hepnuokai Group. Schaapyoghurt, geitenkaas, baby -formule geitenmelkpoeder en moeders geitenmelkpoeder zijn de vroegste kindermelkmelk melk melk melk Melkmelk Poedermerk gelanceerd in de wereld.

Het productbedrijf van Kabrita verspreidt zich in 65 landen en regio’s in de wereld, met de meeste regio’s zoals Europa, China, Vietnam, Noord -Amerika, Rusland, Centraal -Azië. In 2011 kwam Jiabei Aite baby schapenmelkpoeder de Chinese markt binnen.
Ten tweede, Jiabeite: melkbron en grondstoffen
Jiabise gebruikte Nederlandse zelfcontrole melkbronnen tussen 50 ° 45 ‘en 53 ° 52’ één. De ingrediënten omvatten: lactose, gedehydrateerd geitenmelkpoeder en hele vlet geitenmelkpoeder. Jiabei aite yuebai is een babyformule die zuivere schapenmelkeiwit bevat.] B.V.