• 2023-02-02

Het verschil tussen uitdroging en volle melkpoeder

sep 30, 2022

Welk soort gedehydrateerde melk en volle melkmelk is beter

Het vetgehalte van volle melkmelk is 3? 0 %, het vetgehalte van semi -lipide melk is ongeveer 1? 5 %. Er is een “dikke melk” in het buitenland, die tot 4? 0 %kan zijn. De consumenten die bang zijn voor vet vinden altijd dat ze moeten kiezen voor magere melk.

In feite bevat melk een verscheidenheid aan vitamines. Onder hen zijn vet -oplosbare vitamine A, D, E en K verborgen in het vet van melk. Als het vet in melk wordt verwijderd, zullen deze vitamines verloren gaan, wat niet goed is voor de groei en ontwikkeling van kinderen. Daarom bepalen veel landen dat vitamine A en D worden toegevoegd aan magere melk. Bovendien hangt de reden waarom melk een speciaal aroma heeft af van de vluchtige ingrediënten in vet. Als er geen vet is, zal het aroma onvoldoende zijn en zal de melk niet smaken. Als u vet moet beheersen, raden experts aan dat u semi -vetmelk kunt kiezen.

Onderzoek in de afgelopen jaren bewijst dat melkvet anti -kanker stoffen CLA bevat, dus mensen die meer volle melk drinken zijn niet gemakkelijk om kanker te krijgen. CLA kan een verscheidenheid aan kankercellen remmen en kan ook het effect van carcinogenen in het lichaam blokkeren, wat bijzonder effectief is voor het voorkomen van borstkanker. Studies hebben ook aangetoond dat als je CLA hebt overwogen vanaf het moment van zuigelingen en jonge kinderen, je een beschermende rol voor het leven kunt spelen; en nadat CLA in contact is gebracht met het carcinogeen, moet je een ononderbroken leven toevoegen om kanker te voorkomen Preventie. Essentie Daarom is het noodzakelijk om de goede gewoonten van kinderen te cultiveren om volle melk te drinken.

Suggesties hier: als u melk voor ouderen kiest, wilt u misschien halfgankelijke melk kiezen; als u melk voor uw kind kiest, moet u volle melk kiezen.


Vul vet en magere melkpoeder zijn voornamelijk procesproductie, en ze zijn ook verschillend in hun gebruik en voeding. (1) Productie: Sotaal melkpoeder verwijst naar de producten dat verse katoenen melk het vet in de melk niet scheiden tijdens het verwerken van melkpoeder. Gooi melkpoeder verwijst naar het product dat verse melk wordt verwerkt in melkpoeder om het vet in de melk te scheiden. (2) Behoud: alle vetmelkpoeder bevat meer vet, wat kwetsbaar is voor hoge temperatuur en oxidatie -effecten. Als het water van volle melkpoeder meer dan 5 %bedraagt, is de conserveringstemperatuur boven 37 ° C, het is gemakkelijk om bruine verandering en massa te produceren. De bovengenoemde veranderde veranderingen zullen niet optreden. (3) Rush: volledig melkpoeder, wanneer het water wordt teruggevonden met verse melk, verschijnt een laag schuimachtige drijvers op het oppervlak. Dit is een complex van vet en eiwitten. Desertmelkpoeder heeft meer lactosegehalte dan volle melkpoeder, dus het vochtabsorptievermogen is sterk. Zodra het melkpoeder vochtig is, zal het de colloïditeitstoestand van het eiwit veranderen en de oplosbaarheid in het water verminderen. (4)營養:全脂奶粉的營養成分含量為蛋白質25.5%,脂肪26.5%,碳水化合物37.3%,每百克含鈣979毫克,磷685毫克,鐵1.9毫克,核黃素0.8毫克,尼克酸0,6 mg. Het voedingsgehalte van magere melkpoeder is 36 % eiwit, 1 % vet, 52 % koolhydraten, 13 gram calcium per 100 gram00 mg, 1030 mg fosfor, 0,6 mg ijzer, 40 vitamine A (internationale eenheid), 0,35 mg thiamine, 1,96 mg nuclearine, 1,1 mg nickzuur, spoor van ascorbinezuur.Er zijn minder mineralen in volle melkpoeder, maar vanwege het grote vet is de warmte hoger dan het verlaten melkpoeder.