• 2023-02-02

Abbott Milk Powder -versie van de multi -Hong Kong -versie van Abbott Details -Baby Milk Powder

sep 30, 2022

Over het merk Melkpoeder gesproken, geloof ik dat naast Mead Johnson, Meisu, Domoxi, Nestlé en Wyeth, Abbott ook u0026 Ldquo ook op de markt voor binnenlandse melkpoeder bezet u0026 rdquo;

Het is nog meer verrassend dat hoewel Abbott Milk Powder over de hele wereld beschikbaar is, de versie heel anders is. Abbott behalve de Amerikaanse versie, Taiwan -versie, Singapore -versie, Deense versie, Hong Kong -versie en vastelandversie.

Is moeders in het licht van zoveel verschillende versies van Abbott bijzonder twijfelachtig? Ik geloof dat je op dit moment moet weten wat voor soort verschil tussen hetzelfde merk melkpoeder. In dit nummer neemt de redacteur van Mom Parenting Network je mee om de Hong Kong -versie van Abbott te begrijpen.

De nieuwe verpakking van de Royal Api Yayi Eunmei

Zorgvuldige moeders zullen merken dat het Abbott Milk Powder nu een andere verpakking heeft sinds vorig jaar. Ja, Abbott heeft nieuwe verpakkingen veranderd, dus welke details van de nieuwe Packaging Hong Kong -versie van Abbott? Neem de 2e paragraaf 2 van de Abbott -keizer Enmili als een voorbeeld om de 6 belangrijkste details te onthullen om de nieuw verpakte Hong Kong -versie van het Abbott -melkpoeder in detail te introduceren!

die het geheim onthult 1. De Hong Kong -versie Abbott Milk Source Analysis

Hong Kong -versie van het Abbott -melkpoeder omvat de Spaanse versie, Ierse en Nieuw -Zeelandse versie over de oorsprong. Onder hen is het grootste deel van het 1e deel van het hart van de keizer Spanje. De keizer Enmei 2 en Ensajian 3 zijn in Ierland.

Maar we vroegen ons af dat de verpakking van deze serie melkpoeder de oorspronkelijke plaats van herkomst aangeeft, maar er is geen etikettering over melkbron. Als we gerelateerde informatie controleren, hebben we geleerd dat er in de bron van melk twee soorten Melkpoeder van Abbott Imperial Series zijn: Iers en Nieuw -Zeeland. Maar wat voor soort melkpoeder is uit Ierland en welk soort melkbron komt uit Nieuw -Zeeland. We weten het nog steeds niet.

onthullend 2. Abbott Emperor Enmei 2 Section of Product Information

Actuary Mom zei: Uit dit productinformatieformulier kunnen moeders veel informatie over dit product krijgen, het kondigde ook de officiële website aan en vraagtelefoonnummer van Abbott Hong Kong. Moeders met twijfels kunnen de informatie verzamelen die ze nodig hebben via deze querykanalen.

Demystum dat werd bekendgemaakt 3. Sommige voedingsingrediënten waren prima gestemd

geconfronteerd met veel ouders u0026 ldquo; Hong Kong -versie van Abbott is beter dan binnenlandse u0026 rdquo; de versies van de producten worden geproduceerd Door dezelfde Accon -fabriek, en er is geen verschil in kwaliteit, maar de verschillen in de verpakking, handelsmerken en labels van het product omdat de voorschriften van de twee plaatsen verschillend zijn.

Volgens Abbott is Abbott Milk Powder verkocht in China inderdaad anders dan buitenlandse productformules in de formule, maar dit is geenszins u0026 ldquo;Geproduceerd door relevante productnormen en wetten en voorschriften. Om de relevante voorschriften van China te volgen, heeft de formule van Abbott Milk Powder die de Chinese Mainland -markt binnengaat, de inhoud van sommige voedingsstoffen prima, wat geen kwaliteit in kwaliteit betekent.

Voor de kleur, schuim, enz. Van het formulepoeder gelooft Abbott dat de kleur van verschillende partijen producten anders kan zijn, omdat melkkoeien gras eten in de lente en zomer en in de herfst gedroogd gras eten, dus Dat het caroteen (caroteen is caroteen (caroteenschildpad) Verschillende inhoud veroorzaakt melkveranderingen. Een andere mogelijkheid is dat de deeltjes van het melkpoeder verschillend zijn en de lichtbreking verschillende kleuren vertoont.

Abbott zei dat de geselecteerde eiwitformule van het bedrijf gemakkelijk in water kan worden opgelost en dat het melkachtige eiwit vatbaar is voor schuim wanneer het wordt afgestemd. Voeg eventuele anti -foam ingrediënten toe. Daarom, nadat de fles is geschud, zal er schuimen zijn, wat normaal is.

Actuaris MOM Opmerkingen: Dit nieuwe verpakkingsproduct bevat niet alleen DHA en AA (langverzadigd vetzuur met lange keten), amino alpine en andere voedingselementen, die kunnen helpen de ontwikkeling van intelligentie en visie te verbeteren. Het grootste hoogtepunt. bevat het bevatten van het T-PAN-componentnucleotide van de unieke patentregistratie heeft hetzelfde componentgehalte als moedermelk. Medisch onderzoek wees erop dat het T-PAN-ingrediënt nucleotide kan helpen de weerstand te verbeteren. Keizer Enmei gebruikt 100%plantaardige olie -formule en bevat geen palmolie, wat gemakkelijk te verteren en te absorberen is, en kan een uitstekende calciumabsorptie bieden en botten versterken.

onthuld 4. Hong Kong Melkpoederformuleringsnormen

Hong Kong -versie van melkpoeder behoort tot het oorspronkelijke geïmporteerde melkpoeder -eindproduct, dus het is niet alleen nodig om FDA te accepteren (FDA wordt herkend als ’s werelds grootste instellingen voor voedsel- en drugsbeheer ter wereld. Veel andere landen hebben de veiligheid van hun binnenlandse producten gepromoot en bewaakt door de hulp van de FDA te zoeken en te ontvangen), en ze moeten ook testen van toegang en exit -inspectie ontvangen en quarantaine. De vastelandversie is het uiteindelijke eindproduct geïmporteerd uit de melkbron. U kunt geen strikte monitoring ontvangen zoals FDA en immigratie en hoeft alleen te worden geïnspecteerd door de afdeling binnenlandse gezondheid.

onthuld 5. droog en gemengd productieproces

Actuary Mom gaf op: bij de introductie van Wyle Milk Powder een paar weken geleden, zeiden we dat de Singapore -versie van Wyle Milk Powder natte mengtechnologie in het Het productieproces, het is om de voedingsingrediënten eerst te vloeit, volledig te mengen en vervolgens te drogen, zodat het ervoor kan zorgen dat elke melkpoed deeltjes in evenwicht zijn, maar het is ook gemakkelijk om de baby te laten eten en boos te worden. Ter vergelijking: Abbott gebruikt een droog mengproces, zodat de baby minder vuur eet. Maar dit productieproces zelf is te eenvoudig, wat niet bevorderlijk is voor de absorptie van de formule van melkpoeder.

onthullende 6. Abbott Milk Powder is constant recent

Sinds december vorig jaar heb ik geluisterd naar Abbott Milk Powder. Black -bugs zijn gevonden. In dit opzicht is de verklaring van Abbott gelekt in transport of opslagQi oxideer melkpoeder.Of het melkpoeder in de pot wordt geoxideerd als gevolg van slechte afdichting of vanwege de onjuiste transportopslag van de tank of het melkpoeder wordt geoxideerd, weten we het niet.Maar als een internationaal merk heeft Abbott Milk Powder zulke problemen. Het is echt spijt van zijn slogan u0026 ldquo; Abbott u0026 mdash; u0026 mdash; toewijding aan het leven u0026 rdquo;.

Actuaris Mom General Comment: De nieuwe versie van de Hong Kong -versie van Abbott -analyses uit vele aspecten zoals voedingsingrediënten en andere aspecten, maar sinds december vorig jaar is het ontdekt in de twee luisterende Abbott Milk Powder . Dit jaar aan het begin van het jaar was Abbott betrokken bij kwesties zoals illegale verkopen, schendingen van voorschriften en media -advertenties in medische en gezondheidszorginstellingen.Deze reeks kwesties van Abbott maakte het ook beoordeeld als het ergste buitenlandse merk u0026 rdquo; in het monitoringrapport van de melkpoederindustrie in april 2010.

Dit artikel is bewerkt door Mom Parenting Network (https://www.mmyuer.com/) Editor