• 2023-02-02

2013 Vers “Out of Blasting” zwangere melkpoeder Hot Sale Rankings 10 (3) -baby Melkpoeder

sep 29, 2022

No.10 Australische moedermelkpoeder van de moeder

Oorsprong: Australië

Het DHA- en foliumzuurgehalte van Australische moedermelkpoeder van de moeder is hoog, wat bevorderlijk is voor de ontwikkeling van de foetale hersenen en normale groei.

Het volgende gaat over welk merk melkpoeder voor zwangere vrouwen, en de ervaring van moederervaring:

1. Ik denk dat de meeste zwangere vrouwen zijn omdat ze zich zorgen maken dat hun voedselvoeding niet is Genoeg voeding. Kiezen om zwangere melkpoeder voor vrouwen te drinken. In feite, als je niet erg kieskeurig bent en voeding kan bijhouden, is het niet nodig om zwangere damesmelkpoeder te drinken.

2. Toen ik zwanger was, moest ik ook een verscheidenheid aan verschillende merken melkpoeder kopen om te drinken, meestal zou het relatief visachtig zijn, dus ik heb het altijd veranderd. Later, zoals de smaak meer Waarschijnlijk. En het is niet gemakkelijk om boos te worden, het absorptie -effect is ook zeer goed. Na de bevalling zijn er doorgaan met drinken.

NOO .5 Domezin Gold Mother Melkpoeder

Oorsprong: Nederland

Het energie -inhoud en het vetgehalte van Mozi Women’s Milk Powder zijn relatief klein, geschikt voor moeders die bang zijn voor vet. Het foliumzuurgehalte van dit melkpoeder is erg hoog. Foliumzuur kan het risico op het vormen van neurovende kinderen effectief verminderen, en het is ook een belangrijke voedingsstof voor ontwikkeling van foetale zenuw.

Nr. 6 Een manzhi zwangere bao zwangere melkformule

oorsprong: Nieuw -Zeeland

Animan’s melkpoeder is rijk aan calcium en calcium helpen zwangere vrouwen en foetussen creëren een sterke productie skelet. Het is geschikt voor zwangere vrouwen die melk drinken vanwege het drinken van melk. Het vetgehalte is de helft van het algemene gehele vetmelkpoeder.

Op de planken van grote supermarkten, in de advertenties van verschillende tv -stations, kunt u altijd verschillende merken en verschillende voedingsmelkpoeder met verschillende voedingsstoffen zien. Misschien lees ik te veel of luister ik te veel. Als gevolg hiervan zullen de meeste vrouwen bedenken of hun voeding voldoende is en of ze melkpoeder moeten drinken om voeding aan te vullen nadat ze hebben ontdekt dat ze zwanger zijn. Moet je na de zwangerschap zwangere damesmelkpoeder drinken? Is het nodig voor zwangere damesmelkpoeder om te drinken?

Sommige mensen zeggen dat het drinken van zwangere damesmelkpoeder beter is om verse melkvoeding te drinken en veilig te zijn. Iedereen weet zelfs niet dat melk voornamelijk wordt aangevuld met calcium en hoogwaardige eiwitten, maar er zijn veel meer dan dat tijdens de zwangerschap, maar ook foliumzuur, ijzer, galblaas, DHA, enz. Het drinken van verse melk alleen kan niet bieden genoeg voeding. Zwangere damesmelkpoeder verbetert bijna de verschillende vitamines en mineralen die nodig zijn door zwangere vrouwen, dus het is noodzakelijk om te drinken tijdens de zwangerschap.

Bij het kopen van zwangere damesmelkpoeder echter, naast het kijken naar het merk, melkbron, formule -ingrediënten, evaluatie van gebruikerservaring, prijs, enz. zwangere vrouw. De nieuwste zwangere ranglijsten voor damesmelkpoeder zijn als volgt: